InspiratieWoontips

Wat geef jij een echte interieurliefhebber als cadeau?

Ga je binnenkort naar de verjaardag, een housewarming, feestje of de feestdagen bij een interieurjunkie vieren? Dan kan het erg lastig zijn om met het juiste cadeau aan te komen. Het liefst wil je hem of haar iets cadeau doen wat met interieurs te maken heeft, maar wat nou als je hier zelf helemaal niets vanaf weet en je twijfelt of wat je in gedachte hebt, door de ander wel gewaardeerd zal worden. Gelukkig bestaan er een aantal leuke en laagdrempelige cadeaus voor de échte interieurliefhebbers onder ons. In deze blog krijg je tips met elke cadeautjes je gerust bij een interieurliefhebber kunt aankomen.

Bloemen zijn altijd goed

Het maakt eigenlijk niet uit of je met een vers boeket of een droogboeket bloemen aankomt. Wanneer je een beetje weet welke kleuren je vriend, vriendin of familielid in huis gebruikt, kun je de bloemen hier makkelijk op afstemmen. Verder brengen bloemen of een prachtig boeket meteen een feestelijke en luxe sfeer met zich mee. Droogbloemen zijn tegenwoordig erg populair. Zeker omdat er steeds mooiere droogbloemen bestaan en de ontvanger van een droogboeket deze bloemen erg lang kan bewaren. Met een leuk kaartje met een lieve tekst is dit echt een ultiem en laagdrempelig cadeau voor iemand die van interieurs houdt.

Verder geven bloemen iedereen een glimlach op het gezicht en kun je het ook als een echte kleurbooster in huis inzetten. Het zorgt voor vrolijkheid. Wanneer je het boeket met zorg uitkiest, zal de ontvanger merken hoeveel moeite je erin hebt gestoken en je erg dankbaar zijn.

Met een uniek tafelboek sla je de plank niet mis

Weet je dat jouw vriend, vriendin of familielid helemaal verslaafd is aan het decoreren van zijn/haar huis? Dan kun je haast de plank niet meer misslaan als je met een uniek tafelboek komt aanzetten. Tafelboeken kunnen tentoongesteld worden op de salontafel, in een mooie kast of op een dressoir. Wanneer je voor de juiste tafelboeken kiest, kan dit zelfs een luxe sfeer aan de ruimte geven. Het mooie is dat het tafelboek qua ontwerp en onderwerp op de passie van de interieurliefhebber kan worden afgestemd.

Wat dacht je van een boek over mode, oldtimers, horloges, dieren of gave reisbestemmingen? Alles is goed, als het boek maar groot, grof en visueel aantrekkelijk is met prachtige foto’s op de omslag of een gaaf artistieke kaft heeft.

Prachtige flessen drank doen het goed in het interieur

Weet jij toevallig dat de interieurliefhebber waar je een cadeau voor zoekt, wel van een drankje op z’n tijd houdt? Dan kun je gerust een unieke of prachtige fles kopen, die ook weer een eyecatcher in het interieur kan worden. Sommige flessen zijn zo mooi, dat ze bijna op een stuk kunst lijken. Vooral de speciale wijnflessen, champagnes, whisky’s en gins kunnen in prachtige flessen geleverd worden. Het is een lekker, maar ook artistiek cadeau om te geven.

Op speciale websites kun je zelfs limited edition flessen uitkiezen. Deze flessen kunnen zelfs terwijl ze al leeg zijn, een prachtige toevoeging zijn aan het interieur in de woonkamer of keuken. Soms kun je een prachtige fles zelfs als kandelaar voor een kaars gebruiken.