Trends

Kies voor een geweldig modern-landelijke woontrend in huis

Kun je niet kiezen voor één bepaalde woontrend in huis? Geen enkel probleem. Het is namelijk meer dan ooit toegestaan om gewoon meerdere woontrends en interieurstijlen met elkaar te combineren en te mixen op een manier die jij mooi vindt. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een modern-landelijke woontrend in huis te halen? Dit zorgt zowel voor een artistieke, gezellige en warme sfeer in huis. Dit is bijvoorbeeld een ideale mix voor stellen waarbij de één van de moderne woonstijl houdt en de ander liever een landelijk interieur voor zich ziet. Op deze pagina lees je meer over het materiaalgebruik, de kleuren en de woonaccessoires die bij deze woontrend passen.

Voor welke materialen kun je het beste kiezen in dit interieur?

Wil jij een modern-landelijke look in huis creëren? Dan kun je voor bepaalde materialen kiezen, om je doel te bereiken. De materialen die in een modern interieur naar voren komen zijn staal, leer, velvet en lak. De materialen die je vaak in een landelijk interieur terugziet zijn hout, wol, linnen en andere natuurlijke producten. Door de combinatie van deze interieurstijlen te maken, kom je op een heel uniek, warm, gezellig en ook erg mooi uitziend interieur uit. De modern-landelijke look in huis ziet er verzorgd, opgeruimd en licht uit.

Welk kleurenpalet zorgt voor een warme en gezellige sfeer?

Wanneer je ervoor kiest om je woning een modern-landelijke look en feel te geven, is het belangrijk dat je in de basis voor bepaalde kleuren kiest die hierop aansluiten. De kleuren die je op de muren, het plafond en de vloer gebruikt, vormen de basis van je interieur. De kleiuren die het beste bij de modern-landelijke woontrend passen zijn gebroken wit, beige, licht hout, grijs, zachte tinten zoals beige en aardetinten en een vleugje zwart. Door voor een combinatie van moderne en houten meubels te kiezen, kun je ervoor zorgen dat de sfeer zowel modern als landelijk aanvoelt. Zorg ervoor dat je het landelijke en het moderne goed met elkaar afwisselt om uiteindelijk de perfecte balans te bereiken.

Voor welke woonaccessoires kun je het beste kiezen?

De modern-landelijke woontrend zorgt ervoor dat je zowel moderne als landelijke woonaccessoires een plekje in huis kunt geven. Wat kun jij je hierbij voorstellen? De moderne kant van deze woontrend kun je het best belichten door voor moderne kandelaars met kaarsen, spiegels aan de wand, geometrische kussens op de bank en bijvoorbeeld een moderne artistieke vaas te kiezen. De landelijke woonaccessoires die hier goed bij passen zijn bijvoorbeeld een poef van rotan, rotan manden, fotolijstjes van hout, planten, aardewerk en keramieken potjes. De combinatie van de twee stijlen zorgt ervoor dat de modern-landelijke look je woning helemaal af en gezellig maakt.

Het makkelijke aan deze look in huis is dat je gewoon voor woonaccessoires kunt kiezen die je zelf mooi vindt en wat je leuk bij elkaar vindt staan. Het is niet moeilijk en uiteindelijk voel jij je het meest thuis in een huis met spulletjes waar je zelf het meest vrolijk van wordt.