TuinWoontips

Dit zijn de populairste accessoires voor tijdens het barbecueën

Het barbecueën is veel meer dan een hamburger grillen. Het is mogelijk om nagenoeg alle gerechten die je kan bedenken ermee te maken. Alleen komt daar dan wel meer bij kijken dan alleen een goede grill. Je hebt er ook de nodige hulpmiddelen bij nodig. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel Weber accessoires die je kan gebruiken. Het is leuk om eens te bekijken wat de meest populaire opties zijn op dit moment.

1 Pizzasteen

Hoewel je met het barbecueën alle kanten op kan, is het natuurlijk vooral aantrekkelijk om voor de lekkere gerechten te gaan. Dan kom je dus naast het grillen van lekker vlees ook uit bij het bakken van pizza’s. Dit is ook heel goed mogelijk, want een heel populair accessoire voor de barbecue is de pizzasteen. Die absorbeert de warmte en helpt je op die manier om de pizza gelijkmatig te bakken zodat deze lekker gaar wordt en je optimaal kan genieten ervan.

2 Handschoenen

Wanneer je kijkt naar de populairste accessoires, dan zal je opvallen dat het niet alleen maar om hulpmiddelen om beter te bakken en grillen gaat. Het zijn ook items waarmee je zorgt dat het allemaal wat veiliger en gemakkelijker voor je wordt. Een goed voorbeeld hiervan is de populariteit van bbq handschoenen. Het vet dat kan opspatten kan voor brandplekjes op je huid zorgen. Heb je de handschoenen aan? Dan kan je voorkomen dat je hiermee te maken krijgt tijdens het grillen.

3 Warm-up rekje

Sommige producten kan je niet rechtstreeks op het rooster of de steen leggen. Daar heb je dan andere hulpmiddelen voor nodig. Een accessoire dat veel verkocht wordt is het warm-up rekje. Dat is ook niet vreemd, want dit rekje is heel geschikt voor gebruik met groente. En de vegetarische en gezonde barbecue is ook sterk in opkomst. Dus de hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen zijn natuurlijk ook van grote waarde. Het rekje is gemakkelijk in gebruik en daarom zeer populair.

4 Beschermhoes

Heb je je tuin mooi ingericht? Dan wil je daar natuurlijk wel ook maximaal genot van beleven. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je geen storende elementen wilt zien. Wanneer je de barbecue niet gebruikt, dan kan deze juist als storend ervaren worden op je plaatsje waar de tuinmeubelen staan. Wil je wat meer rust in de tuin brengen? Dan kan het je dus helpen om te kiezen voor het gebruik van een beschermhoes. Bovendien houd je jouw barbecue ermee in betere staat.

5 Spies

Natuurlijk wil je jouw barbecueskills wel naar het volgende niveau tillen. Dus ga je ook voor de wat moeilijkere gerechten om te maken. Denk bijvoorbeeld aan gevogelte. Dan is het leuk om er een goede spies tot je beschikking te hebben. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je het jezelf net wat gemakkelijker maakt om het beste uit je mogelijkheden te halen. Dat is alvast een reden om toch vooral te kijken of je deze accessoire er ook bij wilt hebben voor jezelf.